Mustaherukka-avokadosmoothie
Resepti

Pehmeän herkullinen lusikoitava mustaherukka-avokadosmoothie

Niin se olotila vaihtelee vuoristoradan lailla tässä kotikouluarjessa. Tänään jälleen ollaan siellä paremmalla puolella, aurinko paistaa ja elämä hymyilee. Kenties tuo eilinen avautuminen täällä blogin puolella auttoi tai sitten se, että sain Instan puolella keskustella asiasta monen muun korona-arjen uuvuttaman vanhemman kanssa. (Jos et vielä seuraa minua Instan puolella, voit käydä seuraamassa tästä linkistä. Löydät minut nimimerkillä @meritavaananen)

 

Eilen iltapalaksi kokkailin itselleni tätä mustaherukka-avokadosmoothieta, joka oli lusikoitavaa ja mukavan pehmeää. Viime aikoina en ole oikein innostunut kovin nestemäisistä, juotavista smoothieista, vaan enemmänkin juuri nämä lusikoitavat, paksut smoothiet ovat olleet parempi vaihtoehto.

Täältä pääset näkemään muita smoothieita ja reseptejäni.

 

mustaherukka-avokadosmoothie

Mustaherukka-avokadosmoothie

Ainekset:

  • 0,5 kypsä avokado
  • 1-2 dl jäisiä mustaherukoita (tai muita haluamiasi marjoja)
  • 3 rkl kreikkalaista jogurttia (Arla 6%)
  • 1 rkl vaniljanmakuista heraproteiinia
  • loraus makeuttamatonta kaura- tai mantelijuomaa

Ohje: Sekoita kaikki mustaherukka-avokadosmoothie ainekset keskenään tehosekoittimessa ja nauti!

Jos smoothie on kovin paksua ja se ei meinaa sekoittua kunnolla tehosekoittimessa, voi tehosekoittimen laittaa aina välillä pois päältä ja seosta sekoittaa esimerkiksi lusikan avulla. Myös pienen kaurajuomatilkan lisääminen auttaa ja tekee seoksesta notkeampaa. Kannattaa kuitenkin katsoa, ettei lorauta kaurajuomaa liikaa, koska smoothiesta tulee helposti melko nestemäistä ja sen jälkeen sitä on haastavaa lusikoida.

Päälle: Chian siemeniä ja pähkinöitä. Smoothien päälle voisi viipaloida myös puolikkaan banaanin viipaleita. Kannattaa mennä oman maun mukaan, mikä itselle on mieluisinta. 🙂

Torstain touhuja!

Tänään vihdoin ja viimein päästään hakemaan postiin saapunut trampoliinimatto, jonka myötä lapset pääsevät kuluttamaan ylitsevuotavan energiansa trampoliinilla pomppimiseen. Meillä on trampoliini ollut viimeiset viisi vuotta joka kevät-syksy tosi kovalla käytöllä ja niin se tulee olemaan varmasti myös tänäkin vuonna. 

Meillä meni viime vuonna trampoliinimatto rikki ja tänä vuonna löysin uuden maton melko edullisesti sellaisesta nettikaupasta kuin Tuontitukku.fi

 

Katso myös:

Punajuuren terveyshyödyt + punajuuri-vihersmoothien resepti

Seuraa Meritaa Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.