Resepti, Testissä

Testissä: Myllyn paras siemennäkkäri

Testissä: Myllyn paras siemennäkkäri

Aiemmin kokkailin kokonaan itse siemennäkkärin alusta loppuun, mutta löysin kaupasta viime viikolla Myllyn paras siemennäkkäri leivontaseoksen ja siihen taisi tyssätä alusta loppuun valmistaminen. 

Ai miksi kävi näin? Tämä Myllyn paras siemennäkkäri on todella helposti valmistettava ja näkkäri on hetkessä uunissa paistumassa. Valmiin leivontaseoksen ansiosta arjessa säästää aikaa ja vaivaa. Ei tarvitse miettiä onko kaapissa monia eri pussukoita siemennäkkärin valmistamiseen, vaan kaikki löytyy yhdestä pussista. Lisäksi ainekset tai tuotteen ravintosisältö ei eroa kovin paljon siitä, mitä normaalisti itse siemennäkkäriä valmistaessa käyttäisin raaka-aineina.

Myllyn paras siemennäkkäri leivontaseoksen raaka-aineet ovat: kaurasuurimo, kaurahiutale, ruisjauho, auringonkukansiemen, pellavansiemen, kurpitsansiemen, chian siemen ja suola. Tuotteesta 49% on kauraa ja 26% siemeniä. Kuitua löytyy 14 grammaa / 100g ja proteiinia 15 grammaa / 100 grammaa.

Pussista tuli noin 15 palaa ja hintaa pussilla oli noin euron verran.

 

Miten Myllyn paras siemennäkkäri valmistetaan?

Tarvitset vain 3 desiä kuumaa vettä, jonka sekoitat leivontaseoksen joukkoon yhdessä öljyn kanssa. Sen jälkeen seos levitetään leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paistetaan 165-175 asteessa noin 40-50 minuuttia. Simple as that!

Itse leikkasin siemennäkkärin heti uunista ottamisen jälkeen neliöiksi, mutta halutessa voi odottaa siemennäkkärin jäähtymistä ja sen jälkeen taitella halutun kokoisia paloja kovettuneesta näkkäristä. 

 

Miltä maistuu?

Omasta mielestä maistui hyvältä ja isommat lapset olivat samaa mieltä. Nuorinta ei kiinnostanut maistella, mutta se nyt on hyvin normaalia, koska on niin tarkka siitä, mitä suuhunsa laittaa. 😀 

Oletko kokeillut kyseistä tuotetta? Jos kyllä, mitä mieltä olit? 

Ps. Tämä ei ole maksettu mainos.

Myllyn paras siemennäkkäri
Myllyn paras siemennäkkäri
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp