Näin luot ostoslistan resepteistä!

Näin luot ostoslistan resepteistä!

Löysitkö sivuiltani mielenkiintoisen reseptin, jota haluaisit kokeilla? Kerron sinulle tällä sivulla, kuinka pystyt lataamaan kyseisessä reseptissä käytettyjen ainesten ostoslistan helposti itsellesi muutamalla näpäytyksellä. Seuraa alla olevia ohjeistuksia!

1. Mene haluamasi reseptin kohdalle ja paina reseptistä löytyvää LISÄÄ SUOSIKKEIHIN -kohtaa. Paina sen jälkeen tilalle ilmestyvää MENE SUOSIKKEIHIN -kohtaa.

2. Suosikkisivulla paina SUOSIKIT -kohtaa, jonka jälkeen eteesi avautuu kaikki reseptit, jotka olet lisännyt Suosikit-listallesi.

3. Paina sivulta löytyvää OSTOSLISTA -painiketta.

4. Tämän jälkeen eteesi avautuu valmis ostoslista, jossa on kaikki reseptissä käytetyt ainekset ja tarkat ainesmäärät. Voit tulostaa / ladata ostoslistan laitteellesi.

5.  Jos haluat reseptistä enemmän / vähemmän annoksia kuin reseptissä on mainittu, aseta haluamasi annosmäärä ja ostoslista muokkaantuu sen mukaan.

Lataa päivän kaikkien aterioiden ostoslista!

Voit hyödyntää suosikkilistaa myös kokonaisen päivän aterioiden ostoslistan hankkimiseen. Tällöin sinun tulee vain lisätä listalle kaikki haluamasi reseptit, jotka haluat päivän aikana nauttia ja sen jälkeen painat ostoslistaa, jolloin ostoslistalle tallentuu kaikkien eri aterioiden tarvittavat ainekset ja määrät. Hyvin helppoa!

Ostoslistan lisäksi näet aterioiden alla myös aterioiden sisältämät energia-, proteiini-, hiilihydraatti- ja rasvamäärät, joiden avulla teet terveellisestä syömisestä entistä helpompaa!

Ps. Jatkossa löydät Suosikkireseptisi ylävalikosta Reseptit -alavalikosta. 

Katso tallentamasi suosikkireseptit

Suosikkikansiosta löydät kaikki aiemmin tallentamasi reseptit