Tervetuloa!

Tervetuloa!

Moikka!

Tosi hienoa, että löysit tiesi tänne blogiini! Sivuston ylläpidosta vastaa minä, Merita, jonka kattavamman esittelyn voit käydä lukemassa tästä linkistä.

Blogini pääteemana on: Happy, Healthy & Fit Mama Life! Tämä sama on myös päätavoitteeni omassa hektisessä perhe-arjessa; elää mahdollisimman onnellista ja terveellistä elämää, jossa tunnen oloni mahdollisimman mukavaksi ja hyväksi omassa kehossa sekä omassa arjessa!

Blogissa jaan muun muassa: 

  • Tietoa terveellisestä ja puhtaasta ravinnosta 
  • Terveellisiä ja nopeasti valmistettavia reseptejä
  • Treeniohjeita ja treenaamiseen liittyvää tietoa
  • Äidin hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä ja vinkkejä, miten panostaa omaan hyvinvointiin kiireisessäkin arjessa
  • Pohdintoja onnellisuudesta ja miten sitä voi lisätä omassa arjessa

Jaan blogissani hyvinvointiin liittyviä postauksia (varsinkin äitien) ja kirjoittelen muun muassa ravinnosta, liikunnasta ja levosta. Lisäksi julkaisen tasaiseen tahtiin terveellisiä reseptejä, joissa valttina on ennen kaikkea nopeus, koska tiedän miten perhearjessa aika on usein kortilla, eikä monimutkaisten tai kauaa aikaa vievien aterioiden valmistus ole aina mahdollista!

Hyvinvointipostausten ja reseptien lisäksi kirjoittelen blogiin aina ajoittain rehellisiä postauksia omasta lapsiperhearjestani ja millaista on olla viisihenkisen perheen äiti, vaimo ja yrittäjä samanaikaisesti. Rehellisyydellä tarkoitan, että kirjoitan blogiin niin perhearjen ihanista hetkistä kuin myös niistä haastavammista hetkistä, paineista ja tunteista, joita meistä varmasti jokainen äiti ja isä kokee ja tuntee omassa arjessaan.

 

Mikä minä olen kirjoittamaan hyvinvoinnista?

Runsas kymmenen vuotta sitten tein omassa elämässä suuren elämäntapamuutoksen ja runsas kuusi vuotta sitten kouluttauduin hyvinvointialalle. Oma elämäntapamuutos synnytti valtavan halun tietää mm. ravinnosta, treenistä ja ihmiskehon toiminnasta mahdollisimman paljon. Olenkin vuosien saatossa tankannut itseeni kirjakaupalla tietoa, kuunnellut tuntitolkulla videoita ja käynyt eri kursseilla, jotta olen voinut lisätä tietoani hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Lisäksi olen valmentajana työskennellessäni oppinut myös paljon käytännön asioita.

Ps. Vaikka tietoa on kertynyt vuosien saatossa paljon, olen matkan varrella ymmärtänyt myös sen totuuden, että mitä enemmän opin uutta hyvinvoinnista, sen paremmin ymmärrän, kuinka paljon on vielä opittavaa.  Hyvinvointi on hyvin laaja kokonaisuus ja siihen vaikuttaa moni eri asia, joten siksipä oppimatka jatkuu varmasti koko loppuelämän!

 

Mikä sinua kiinnostaa?

Jotta löytäisit blogistani helposti etsimäsi, olen jakanut blogin aihealueet omiin kategorioihin, jotka löydät helposti päävalikosta Blogi-kohdan alavalikosta. Klikkaa vain Blogi -tekstin vieressä olevaa nuolta ja valikko aukeaa alas. 

Valitsemalla haluamasi kategorian pääset tutustumaan samantien kyseiseen kategoriaan liittyviä postauksia ja skippaat kaikki muut aiheet. Blogista löydät postauksia muun muassa seuraavista aiheista: äidin hyvinvointi, vanhemmuus, lapset, reseptit, ravinto jne. Jos haluat tutustua kaikkiin blogipostauksiin, käy silloin blogin pääsivulla. 

 

Instagram

Olen joka päivä aktiivinen omalla Instagram-tililläni, joten @meritavaananen tili kannattaa laittaa ehdottomasti seurantaan vaikka samantien. 😉 Ig:n kautta näet paremmin millaista oma arkeni on ja mitä kaikkea päivittäin puuhailen ja siellä jaan myös tiedon aina uusimmista blogipostauksistani.

 

Viikkokirje

Jos postaukseni kiinnostavat sinua ja haluat lukea niitä jatkossa lisää, tilaa ihmeessä viikkokirjeeni, jolloin laitan sinulle kerran viikossa hyödyllistä ja mukavaa sähköpostia tulemaan. Lupaan, etten lähetä spämmiviestejä, vaan pelkkää hyötyä.

Ps. Voit perua viikkokirjeen milloin tahansa. Se ei sido sinua mihinkään. <3

 

Yhteydenotto 

Tuliko mieleesi kysyttävää? Haluatko antaa risuja tai ruusuja? Lähetä ihmeessä viestiä Ota yhteyttä -sivulta löytyvän lomakkeen avulla. Pyrin vastailemaan viestiisi mahdollisimman pian. 🙂 Viestiä voit laittaa myös Instagramin kautta.

Jos olet halukas tekemään yhteistyötä kanssani, klikkaa siinä tapauksessa tätä linkkiä. 🙂

 

Terkuin,

Merita

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
merita väänänen

Kuka täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee?

Moikka! 

Olen Merita, 32-vuotias viisihenkisen perheen äiti, yrittäjä, bloggaaja ja valmentaja. 

Blogissani jaan viikoittain äidin hyvinvointiin, treenaamiseen, terveelliseen kokkailuun ja ravintoon liittyviä postauksia. Toivottavasti viihdyt sivuillani ja palaat myöhemmin uudelleen! <3 

Merita Väänänen

äit, bloggaaja, valmentaja ja yrittäjä

Haluatko saada uusimmat hyvinvointipostaukseni suoraan sähköpostiisi?

Tilaa viikkokirje ja lähetän sinulle joka viikko mukavaa luettavaa suoraan sähköpostiisi!
PS. VOIT PERUa viikkoKIRJEEN HELPOSTI MILLOIN tahansa!