Tervetuloa!

Sivuston pääteemana on terveellisempi arki!

Tosi hienoa, että löysit tiesi tänne sivuilleni! Sivuston ylläpidosta vastaa minä, Merita, jonka kattavamman esittelyn voit käydä lukemassa tästä linkistä.

Tällä sivustolla jaan viikoittain kattavasti tietoa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä aiheista ja samalla kirjoittelen blogin puolelle oman arjen kuulumisia ja keinoja, joiden avulla pyrin pitämään itsestäni parempaa huolta kiireisen arjen keskellä. 

Tavoitteena onkin jakaa sivustoni ja Instagram-tilini kautta mahdollisimman paljon hyödyllistä tietoa, vinkkejä ja ohjeita eteenpäin, joiden avulla ehkä juuri sinä siellä ruudun toisella puolella voit pitää parempaa huolta itsestäsi ja elää terveellisempää arkea. <3 

Sivuston aiheita:

  • Terveellinen ravinto
  • Liikunta
  • Mieli ja motivaatio
  • Palautuminen
  • Kokonaisvatlainen hyvinvointi

Terveellisen ruokavalion avulla lisää energiaa päiviin!

Tavoitteenani on rakentaa sivustosta kattava tietopaketti, josta voit hakea eväitä terveellisempään arkeen!

Terveellinen ruokavalio -sivulle tulenkin jatkossa koostamaan tietopakettirungon, josta pääset lukemaan kattavasti postauksia mm. terveellisestä ruokavaliosta ja kaikesta mitä siihen liittyy. Tämän lisäksi tammikuun alussa julkaisen ilmaisen 7 päivän ruokavalio (Kevyt ja energinen arki -ruokavalio), jota voit lähteä heti vuoden vaihteen jälkeen testailemaan. Ruokavalio on tosiaan vain seitsemän päivän mittainen ja täysin ILMAINEN, joten sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, eikös vain? 😉 Voit käydä lataamassa ruokavalion tästä linkistä!

Lisäksi jaan tasaiseen tahtiin terveellisiä reseptejä päivän jokaiselle aterialle, joihin pääset tutustumaan tästä linkistä!

Miten minusta tuli valmentaja?

Nuorena kamppailin jatkuvasti painoni kanssa ja elämäni oli yhtä jojoilua. Painonpudotus pyöri koko ajan mielessäni ja halusin epätoivoisesti päästä ylimääräisistä kiloista eroon. Tavoitteeni saavuttamiseksi kokeilin kaiken maailman soppadieettejä ja pikakuureja, mutta en koskaan saanut aikaan pysyviä tuloksia. Paino laski, paino nousi ja tätä samaa jatkui useat vuodet…

Onneksi runsas kymmenen vuotta sitten ymmärsin vihdoin ja viimein, että pysyvät tulokset vaativat pysyviä muutoksia, joten tuon havahtumisen jälkeen ryhdyin elämäntapamuutokseen. Matka ei missään nimessä ollut helppo, mutta kaiken sen vaivan arvoinen, koska kerrankin sain aikaan pysyviä tuloksia, jotka eivät olleet poissa parissa viikossa tai kuukaudessa!

Oman muutoksen innoittamana kouluttauduin seitsemän vuotta sitten hyvinvointialalle valmentajaksi ja halusin auttaa myös muita jojoilun ja muutokesn kanssa kamppailevia. Halusin olla se auttava käsi, jota itse niin kovasti kaipasin kaikki ne vuodet, jolloin hakkasin päätäni seinään.

 

Tiedonjano iski!

Oma elämäntapamuutos synnytti valtavan halun tietää mm. ravinnosta, treenistä ja ihmiskehon toiminnasta mahdollisimman paljon. Olenkin vuosien saatossa tankannut itseeni kirjakaupalla tietoa, kuunnellut tuntitolkulla videoita ja käynyt eri kursseilla, jotta olen voinut lisätä tietoani hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Lisäksi olen valmentajana työskennellessäni oppinut paljon käytännön asioita.

Ps. Vaikka tietoa on kertynyt vuosien saatossa paljon, olen matkani varrella ymmärtänyt myös sen totuuden, että mitä enemmän opin uutta hyvinvoinnista, sen paremmin ymmärrän, kuinka paljon on vielä opittavaa.  Hyvinvointi onkin hyvin laaja kokonaisuus ja siihen vaikuttaa moni eri tekijä, joten siksipä oppimatkani jatkuu varmasti koko loppuelämän!

 

Instagram

Olen joka päivä aktiivinen omalla Instagram-tililläni, joten @meritavaananen tili kannattaa laittaa ehdottomasti seurantaan. 😉 Instagramin kautta näet paremmin millaista oma arkeni on ja mitä kaikkea päivittäin puuhailen ja siellä jaan myös tiedon aina uusimmista blogipostauksistani.

 

Viikkokirje

Jos kirjoitukseni kiinnostavat sinua ja haluat lukea niitä jatkossa lisää, tilaa ihmeessä viikkokirjeeni, jolloin laitan sinulle kerran viikossa hyödyllistä ja mukavaa luettavaa tulemaan. Lupaan, etten lähetä spämmiviestejä, vaan pelkkää hyötyä.

Ps. Voit perua viikkokirjeen milloin tahansa. Se ei sido sinua mihinkään. <3

Yhteydenotto 

Tuliko mieleesi kysyttävää? Haluatko, että kirjoitan jostain tietystä aiheesta? Haluatko antaa risuja tai ruusuja? Lähetä ihmeessä viestiä Ota yhteyttä -sivulta löytyvän lomakkeen avulla. Pyrin vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian. 🙂 Viestiä voit laittaa myös Instagramin kautta, jossa saat vastauksen vielä nopeammin.

Jos olet halukas tekemään yhteistyötä kanssani, klikkaa siinä tapauksessa tätä linkkiä. 🙂

 

Terkuin,

Merita

Terveellinen ruokavalio
merita väänänen

Kuka täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee?

Moikka! Olen Merita, 32-vuotias viisihenkisen perheen äiti, valmentaja, yrittäjä ja bloggaaja.

Päätavoitteenani on auttaa naisia ja varsinkin äitejä elämään energistä ja vahvaa arkea, jossa niin henkinen kuin myös fyysinen jaksaminen on vahvimmillaan!

Jaan sivuillani viikoittain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä kirjoituksia ja videoita muun muassa seuraavista aiheista: terveellinen ravinto, energinen arki, treenaaminen, fyysinen ja henkinen vahvuus,  palautuminen ja stressinhallinta… Lisäksi jaan tasaiseen tahtiin terveellisiä reseptejä, joita voit kokeilla omassa arjessasi!

Toivottavasti viihdyt sivuillani ja palaat myöhemmin uudelleen! <3 

Merita Väänänen

äit, bloggaaja, valmentaja ja yrittäjä

Haluatko saada uusimmat hyvinvointikirjoitukseni ja reseptini suoraan sähköpostiisi?

Tilaa viikkokirje ja lähetän sinulle joka viikko mukavaa luettavaa suoraan sähköpostiisi!
PS. VOIT PERUa viikkoKIRJEEN HELPOSTI MILLOIN tahansa!